Blogger Widgets

Recents in Beach

Tespit Faktörü: Sizde Var mı?

Tespit, başarımızın belirleyici faktörüdür: Ne kadar istiyoruz?İster büyük bir proje üzerinde çalışıyor olun, ister sadece önümüzdeki birkaç hafta boyunca uğraşmaya çalışın, köşenizde size inanan insanlar olduğunu unutmayın.

Bu konuda okuduğunuz tavsiyelere uyun ve bu 10 ipucu ile hızlı sonuçlar oluşturun:

1. Dikkatli olun.

İş yerinde ve işinizde karşılaştığınız sorunlar, etrafınızdakiler hakkında size çok şey söyleyecektir. Bir daha ki sefere işler yoluna girdiğinde, kimin iyi tepki verdiğini ve kimin tepki vermediğini not aldığından emin ol. 

2. Asla asla deme.

Belki de  bir şekilde istifa ettin. Ama umuttan vazgeçmemelisin. Yeniden izlemek için farklı bir bakış açısına ve enerjiye sahip bir ortak seçin. 

3. İleriyi düşünün.

Büyük bir karar için 10 yıllık bir görüş alın. Marie Forleo, “Kendinizi 10 yaş daha büyük hayal edin ve kendinize sorun, ya bunu yapmaya devam etmediğim için ya da bunu yaptığım için pişman olur muyum?” Diyor.  

4. Bitki tohumları.

Kendi bahçeni temizlemelisin. Etrafınızdaki insanlar, gelişmenize yardımcı olabilir. 

5. Rahat.

Bu haftasonu yeni bir şeyler deneyin; daha önce yememiş olduğunuz ve biraz yemekten hoşlandığınız yeni bir yemek. Kendinizi germek, konfor bölgesinin dışında rahat olmanıza yardımcı olacaktır. 

6. Hikaye modu.

Birisi size şu an bulunduğunuz yere nasıl ulaştığınızı sorduğunda, bu büyük bir fırsat. Bu hikayeyi kendiniz hakkında dinamik bir asansör perdesi haline getirmek için bu hafta bir gece geçirin. 

7. Şimdi ya da asla.

Bildiklerinize bağlı kalmak kolaydır, ancak bazen kendi iyiliğiniz için kabloyu kesmeniz gerekir. Bir tarafın telaşını çekiyorsanız, tam gün devam edecek bir planın haritasını çıkarmak konusunda ciddi olun. 

8. Başarıya bakın.

Başarınızı görselleştirmek, onu gerçeğe dönüştürmek için güçlü bir adımdır. Zaman zaman hayal kurmanın yanlış bir tarafı yoktur: Zihninizin daha büyük bir şeye dolaşmasına izin verin. 

9. Organize olun.

Kimse finansal ve ticari evrak işlerini toplamaktan hoşlanmıyor, ama biliyorsun ki işleri yoluna sokacak. Mermiyi ısır ve yaklaşan bir Cumartesi öğleden sonrayı buna ayır. 

10. Ev telefonu.

Ailenizi arayın ve onlara onları sevdiğinizi söyleyin. İşte bu - eylem bu. Cidden… telefonunuz cebinizde. Şimdi yap.