Blogger Widgets

Recents in Beach

İddia: Uzaylılar nükleer silahlarımızla oynuyor!

ABD'de UFO'larla ilgili araştırma yapan bir grup, uzaylıların dünyadaki nükleer silahlarla oynadıklarını belirtti. Kendilerinin ne kadar güçlü olduklarını göstermek için nükleer silahları açıp kapadıklarını iddia etti.


İddia: Uzaylılar nükleer silahlarımızla oynuyor!ABD'de UFO'larla ilgili araştırma yapan bir grup, uzaylıların dünyadaki nükleer silahlarla oynadıklarını belirtti. Kendilerinin ne kadar güçlü olduklarını göstermek için nükleer silahları açıp kapadıklarını iddia etti.

1 / 7

Birleşik Krallık merkezli Daily Star gazetesinin haberine göre, ABD'de bulunan dünya dışı varlıkları araştırma grubu olan Paradigma'nın kurucusu Stephen Bassett uzaylılarla ilgili yeni bir iddia ortaya attı!

2 / 7


Bassett, uzaylıların dünyada bulunan nükleer silahları istedikleri gibi açıp kapayabildiklerini açıkladı.


3 / 7


Bu kadar güçlü olan ırkın, tehdit olarak değil nükleer silahlanmaya karşı olduklarını ve "Biz insanlara, nükleer silahlardan neden kurtulmak istemiyorsunuz?" demek istediklerini belirtti.

4 / 7

Ayrıca Bassett, ABD hükümetinin; uzaylıların ortaya çıktığı sırada Uluslararası Uzay İstasyonu'nun yayınını kapattırdığını da belirtti.

5 / 7

NASA paylaştı! Güneş'in yanında uzay gemisi var! Dünyanın en büyük gizemlerinden biri olan UFO'lar ve uzaylılar hakkında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor.

6 / 7


Şimdi ortaya atılan iddialara göre Güneş'in yanında bir uzay gemisi bulunuyor. Bu iddianın sahibi ise UFO uzmanı Scott C Waring isimli kişi.Waring yaptığı açıklamada, "NASA'nın yayınladığı Güneş fotoğraflarına bakarken, muhteşem bir orana sahip yeni cisim keşfettim."

7 / 7


Nesneyi yakından gören pilotlardan biri olan David Fravor ise, UFO kasetlerinin kayboldğunu ama bunun bilinmeyen adamlar yüzünden değil, kasetlerin üzerine sürekli farklı kayıtların yapılması nedeniyle olduğunu belirtti.